МОН затверджено план масових заходів з учнями

Міністерством освіти затверджений План всеукраїнських i міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2017 рік. Відповіднийнаказпідписаний першим заступником міністра Володимиром Ковтунцем.

Передбачається, що проведення зазначених заходів сприятиме виявленню та підтримці обдарованих і талановитих дітей та учнівської молоді, а також підвищенню фахового рівня та кваліфікації педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів.

План містить перелік заходів, що будуть проведені у 2017 році, за основними напрямами позашкільної освіти, та орієнтовні строки їх проведення.

Зміст документамає бути доведений до керівників позашкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів для їх врахування при плануванні роботи цих закладів.

Структурним підрозділам освіти і науки в регіонах доручено сприяти участі дітей, учнівської молоді та педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів у запланованих заходах.

Документом також затверджений план семінарів-практикумів для педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів на 2017 рік.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.