Про підсумки районного конкурсу "Педагог - організатор 2015"

Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запаморочення від висоти – і сірий туман буденності, свіжий рожевий вітер змін і тягуче відчуття застою.

Але є дні, коли все найтепліше, наймудріше та найяскравіше в учительській професії збирає всіх у тепле дружнє коло колег. Саме у таке коло в затишному залі Центру дитячої та юнацької творчості зібрав районний конкурс «Педагог-організатор 2015» найкращих представників даної категорії вчителів.

Учасниками конкурсу стали:

  • Ø Цомаєва Фатіма Заурбеківна - педагог-організатор Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ст.
  • Ø Зієрова Ірина Вадимівна - педагог-організатор Ганнівської ЗШ І-ІІІ ст.
  • Ø Кузьминська Ольга Миколаївна - педагог-організатор Зеленської ЗШ І-ІІ ст.

Конкурсна програма складалася з 6 етапів, у яких конкурсанти розкрили себе як професіоналів та як індивідуальність.

У першому конкурсі «Давайте знайомиться» учасники представили себе, своє творче кредо, та запропонували фоторепортаж своєї творчої роботи в школі за минулий рік.

Етап «Я роблю це так» передбачав проведення майстер-класу з будь-якого напряму роботи педагога-організатора.

На етапі «Галерея виховання»конкурсанти створювали модель патріотичного виховання свого закладу, спираючись на практичну сторону даної роботи.

А етап «Це ж елементарно»перевірив знання учасників конкурсу з різних галузей професійної діяльності педагога-організатора.

Стратегія взаємодії» -це і назва наступного етапу конкурсу і спосіб роботи педагога-організатора. Тут були запропоновані педагогічні ситуації, які необхідно було вирішити та прокоментувати найраціональніший спосіб їх розв’язання.

Та найцікавішим, як завжди, виявився заключний етап конкурсу «Поличка здивувань», де наші конкурсанти розкрили себе як особистість неповторну та цікаву.

Переможець конкурсу «Педагог-організатор 2015» Зієрова І.В. нагороджена Почесною грамотою відділу освіти Петрівської райдержадміністрації, а лауреати конкурсу нагороджені грамотою відділу освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.