Районний семінар-практикум учителів зарубіжної літератури та російської мови

17 грудня 2015 на базі Володимирівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів зарубіжної літератури та російської мови із проблеми «Використання активних форм роботи як засіб розвитку комунікативних здібностей школярів відповідно до вимог Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти ». Перед присутніми із вступним словом з означеної проблеми виступила методист РМК Горбанець Л.М. Заступник директора з навчально-виховної роботи Погорєла Т.М. презентувала досвід роботи вчителів закладу щодо розвитку комунікативних здібностей учнів на уроках зарубіжної літератури з використанням інноваційних методів


/Files/images/1/DSC01164_resize.JPG/Files/images/1/DSC01166_resize.JPG

У ході практичної частини семінару його учасники відвідали уроки російської мови та зарубіжної літератури в 2-му та 5-му класах (учителі Голощук А.М та Іванова О.В.).

Додатки до уроків: http://padlet.com/ksuha_ivanova2015/1tfpgasb2k7o

Учителі – методисти Шашуба Л.А. та Шарова Н.Я. провели майстер-клас із аналізу літературного твору в цілому та твору Редьярда Кіплінга « Балада про Схід і Захід», який вивчатиметься у 7-му класі за новою програмою. Учасники семінару обговорили також особливості підготовки та проведення сучасного уроку відповідно до вимог Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти.

Надзвичайно цікавим та корисним було практичне заняття: робота в on-line програмі Learnings Apps – створення пазлів до уроків зарубіжної літератури та робота у on-line програмі Padlet.com – створення віртуальної дошки до уроків зарубіжної літератури, яке провела для філологів учитель інформатики Володимирівської ЗШ І-ІІІ ст. Дудник Н.В.

Гарного настрою учасникам семінару додало також щире привітання школярів із святом Святого Миколая.

/Files/images/1/DSC01167_resize.JPG/Files/images/1/DSC01168_resize.JPG/Files/images/1/DSC01169_resize.JPG/Files/images/1/DSC01170_resize.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.