Районний семінар-практикум учителів хімії, біології

21.10.2015 на базі Іскрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів хімії та біології з проблеми «Формування ключових компетентностей на уроках хімії та біології в умовах переходу на новий Державний стандарт базової і повної загальної середньої освіти».

/Files/images/semnari/bblot/SDC12547.JPG/Files/images/semnari/bblot/SDC12556.JPG

Учасники семінару взяли участь в моделюванні уроків з урахуванням вимог нового Держстандарту, переглянули уроки біології та хімії у 6, 7 класах, які провели вчителі закладу Кривошея Т.Г. та Сидоренко Н.М.

/Files/images/semnari/bblot/SDC12580.JPG/Files/images/semnari/bblot/Сем 2_resize.jpg/Files/images/semnari/bblot/Сем 3_resize.jpg/Files/images/semnari/bblot/Сем 4_resize.jpg/Files/images/semnari/bblot/Сем 5_resize.jpg/Files/images/semnari/bblot/Сем 6_resize.jpg/Files/images/semnari/bblot/Сем 7_resize.jpg

У ході проведення уроків педагоги продемонстрували присутнім методи формування предметних та ключових компетентностей, активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання активних методів роботи та засобів ІКТ.

/Files/images/bblotekar/SDC12594.JPG/Files/images/bblotekar/SDC12608.JPG

Гості переглянули позакласний захід «Вода – це життя», спрямований на формування екологічної культури учнів, здатності продуктивно співпрацювати у групі та команді, виконувати різні ролі та функції у колективі.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.