Районний семінар-практикум завідувачів дошкільних навчальних закладів

29 вересня на базі Луганського ДНЗ «Сонечко» відбувся районний семінар-практикум завідувачів дошкільних навчальних закладів із проблеми «Сучасний підхід і погляди В.О.Сухомлинського щодо національно-патріотичного виховання дошкільників».

Психологічна вправа «Хвилинка позитиву», проведена практичним психологом Луганського ДНЗ Лисиціною Г.В., налаштувала присутніх на активну участь у семінарі. Про сучасні вимоги щодо національно-патріотичного виховання дошкільнят у своєму виступі висвітлила методист РМК Сердюк В.Г. Завідувач Луганського ДНЗ Дудук Ю.М. презентувала досвід роботи педагогічного колективу із означеної проблеми.

Учасники заходу відвідали заняття з народознавства у молодшій групі (вихователь Коробчук О.К), переглянули літературно-музичну композицію «Навчаємося у В.О.Сухомлинського любові до Батьківщини», що представили вихователі Васюра С.Б. та Дяченко Т.Л.. Вихователь Платошина Т.В. ознайомила з досвітом організації проектної діяльності з дошкільнятами, зокрема із проектом «Традиції та звичаї народу-хлібороба».

Відвідування «Української світлиці», огляд виставок: «Плекаємо наші таланти», «Моя Луганка - моя маленька Батьківщина» справило приємне враження та налаштувало на активну участь в обговоренні за круглим столом проблеми «Національно-патріотичне виховання дошкільнят».

Учасники семінару відзначили високий рівень роботи педагогічного колективу, підготовки та проведення заходу./Files/images/dnz/sem_lug_dnz/DSCN1516_resize.JPG/Files/images/dnz/sem_lug_dnz/DSCN1524_resize.JPG/Files/images/dnz/sem_lug_dnz/DSCN1548_resize.JPG

Детальніше

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.