Районний семінар-практикум учителів іноземних мов

24 вересня на базі Балахівської ЗШ І -ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів іноземних мов із проблеми «Упровадження інноваційних технологій навчання на уроках англійської мови та в позакласній роботі як шлях до удосконалення мовленнєвих навичок учнів».

Перед присутніми із вступним словом з означеної проблеми виступила методист РМК Горбанець Л.М. Директор директора школи Кудрик Л.Б. презентувала досвід роботи вчителя англійської мови Мітякової з використання інноваційних технологій навчання на уроках англійської мови та в позакласній роботі .

/Files/images/anglmova_2015/DSC06764_resize.JPG

Учасники заходу взяли участь в експертній панельній дискусії із проблеми семінару, переглянули фрагмент уроку англійської мови у 7 класі та представили свої моделі уроків із теми уроку «Шкільне життя. Позашкільна діяльність». Особливо активними були вчителі Луганської ЗШ І-ІІІ ступенів та Петрівського НВК та Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів Люта О.Г., Бочарова О.В. та Бурлак О.Г.

/Files/images/anglmova_2015/DSC06765_resize.JPG

Не пасивними спостерігачами, а активними учасниками стали вчителі іноземних мов і наступному заході – квест- шоу «Пізнаємо Європу разом», метою якого було показати використання квест - технологій як засобу створення атмосфери зацікавленості у вивченні мови та всебічному вивченні історії, культури , України та країн ЄС.

При підведенні підсумків заходу вчителі іноземних мов були одностайними в питанні необхідності упровадження інноваційних технологій для підвищення інтересу учнів до вивчення іноземних мов, підготовки їх до ДПА та ЗНО з предмета.

Учасники семінару відзначили високий рівень підготовки семінару та висловили вдячність адміністрації школи та вчителеві англійської мови Мітяковіій О.Л.


/Files/images/anglmova_2015/DSC06788_resize.JPG/Files/images/anglmova_2015/DSC06786_resize.JPG

Детальніше...

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.