Увага!!! Конкурс !!!

Запрошуємо Вас до участі в обласному відеофестивалі педагогічних ідей «ПЕДАГОГІЧНИЙ КРЕАТИВ», який відбудеться з 08 по 12 квітня 2019 року.

До участі у відеофестивалі запрошуються наукові та науково-педагогічні працівники, керівники навчальних закладів, представники районних (міських) методкабінетів (центрів), інформаційно-ресурсних методичних центрів, учителі.

Перелік номінацій, за якими можна взяти участь у відеофестивалі:

  • Концепція «Нова українська школа» (НУШ): реалії та перспективи;
  • STEAM-технології (наука, технології, світ, арт-мистецтво, математика);
  • ІКТ-технології, використання хмарних технологій (практичний аспект).

Адреса проведення відеофестивалю:комунальний заклад «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти іменіВасиля Сухомлинського», вул.ВеликаПерспективна, 39/63, м.Кропивницький, 25006.

Платформа проведення:онлайн-платформаВідеофест«ПЕДАГОГІЧНИЙ КРЕАТИВ».

Мова конференції:українська.

Умови участі у роботі відеофестивалю:Для включення вашого матеріалу до програми відеофестивалю та розміщення його на інтернет-ресурсі кафедри теорії і методики середньої освіти КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» учаснику необхідно до01квітня2019рокуподати до оргкомітету: своє фото (jpg,png),заявкуна участь та презентаційний відеоматеріал на електронну адресу:timso.koippo@gmail.comабо завантажити усі вищезазначені матеріали на свій Google-диск та надати доступ організаторам для завантаження.

Вимоги до оформлення відеоматеріалів учасника відеофестивалю:

  • Відеоматеріал, представлений у ролику, повинен бути якісно відзнятий на цифрову відеокамеру чи телефон; мати чітке зображення картинки й голосовий супровід автора матеріалу.
  • Також допускаються презентації, які були попередньо збережені авторами у форматі відео(MicrosoftPowerPoint2010тип файлу:WMVWindowsMediaVideo)або відео отримане за допомогою програм для запису відео з екранів ПК.
  • Відеоматеріали які не мають авторського голосового супроводу публікуються лише за умови наявності короткої анотації (від 500 до 2000символів) до презентованого відеоматеріалу. В анотації висвітлюються інноваційні креативні ідеї, які автор використовуєте у своїй професійній діяльності.

Орієнтовна структура відеоматеріалу(загальна тривалість відеоматеріалу до 5 хв):

  1. Візитка автора відеоролика, яка повинна обов’язково містити інформацію про автора та його фото (у змісті візитки представлення себе і закладу у якому працює), тривалістю не більше 1 хв.
  2. Загальні відомості (про тему, мету й зміст відеоролику) тривалістю до 1 хв.
  3. Основний зміст відеоматеріалу (виклад основного матеріалу, основної теми) тривалістю до 2,5 хв.

У основній частині відеоматеріалу автором повинен презентувати власний професійний досвід, зміст чи сценарій заходу, уроку у креативному форматі; творчі ідеї, знахідки (акцент на практичній частині представленого педагогічного досвіду); інноваційні, креативні ідеї, які використовує автор відеоролику у своїй професійній діяльності.

  1. У заключній частині відеоматеріалу необхідно окреслити актуальність обраної тематики, прогнозування та перспективи розвитку даної теми, методики, тощо (тривалістю до 30сек.).

Матеріали, які не відповідають даним вимогам і структурі, не розглядаються, не реєструються і не повертаються авторам.

Підтвердженням участі у відеофестивалібуде надісланийсертифікатучасника на його електронну адресу вказану при реєстрації.

Хід відеофестивалю:автор відеоматеріалуне має потреби приїздитина місце проведення відеофестивалю. Подані ним матеріали розміщуються та обговорюються(з 08 по 12 квітня 2019 року)на онлайн-платформі відео фестивалю за наступноюадресою.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.