Увага!!!! Онлайн - опитування з теми підвищення кваліфікації та сертифікації педагогічних працівників

10 травня 2018 року розпочалося масштабне онлайн - опитування , присвячене підвищенню кваліфікації та сертифікації педагогічних працівників

Голос кожного освітянина має бути почутим у процесі змін у СИСТЕМІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІВ, що є важливою складовою освітньої реформи. Ініціатива реалізується разом спільнотою EdCamp Ukraine і Міністерством освіти і науки України.

Дякуємо за Ваш інтерес, просимо відверто та розгорнуто поділитися своїм баченням. На це знадобиться близько 20-ти хвилин, але ж задля успіху спільної справи нам потрібно глибоко зануритися в цю тему. Також ми будемо вдячні за відповіді на запитання у додатковому блоці, який Ви можете заповнити за бажання. Пам’ятаймо, що якою буде реформа освіти – залежить від усіх нас.

Для зручності Ви можете заповнювати анкету поступово та вносити корективи до того, як закінчили проходити дослідження: усі відповіді автоматично зберігаються після переходу до наступного розділу.

Долучайтеся до обговорення результатів і подальших кроків після завершення опитування – і опиніться серед тих п’ятьох найпродуктивніших, хто отримають позаконкурсне запрошення до участі у Четвертій національній (не)конференції EdCamp Ukraine 2018.

Опитування проводиться анонімно, але, за бажання, Ви зможете представитися наприкінці анкети.

Пройти опитування

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.