Навчання сервісам Е -schools - тренінги в Одесі. Сертифікати.

Шановні колеги !

Якщо Ви прагнете йти в ногу із часом та бажаєте на практиці впроваджувати нові інформаційно-комунікаційні технології у навчальний процес, тоді ця новина саме для Вас.


Запрошуємо Вас взяти участь у тренінгах за програмою модулю підвищення кваліфікації педагогічних працівників установ загальної середньої освіти «Електронне освітнє середовище загальноосвітнього навчального закладу», які проводяться спільно з Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Це гарна можливість навчитись чомусь новому та відвідати Одесу - перлину у моря!

Реєстрація на навчання педагогів за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти «Електронне освітнє середовище загальноосвітнього навчального закладу», травень-вересень 2018 р.

Програма

навчального модуля орієнтована на педагогічних працівників установ загальної середньої освіти, які мають базовий рівень комп'ютерної грамотності та бажають на практиці впроваджувати нові інформаційно-комунікаційні технології у навчальний процес. Опрацювання модулю передбачає оволодіння технологіями та навичками роботи на платформі e Schools.info.
Цільова група навчального модулю – педагогічні працівники всіх категорій (вчителі початкової школи, вчителі предмету «Інформатика», методисти, педагогічні працівники, які викладають інші предмети), керівні кадри (директори, їх заступники) та класні керівники.
Програма модулю розрахована на 36 годин, реалізується за допомогою очної та дистанційної форм навчання, складається з курсу теоретичної підготовки (16 годин) та відпрацювання практичних навичок шляхом розгортання сайту власного навчального закладу на платформі e Schools.info з використанням сервісів електронних журналів та щоденників (20 годин).
Учасникам тренінгів, які успішно захистять проект по розгортанню сайту власного навчального закладу видається сертифікат.

Планується формування трьох навчальних груп на базі Одеського обласного гуманітарного центру:
1 група - 29.05.2018 р. - 3.06.2018 р. – 20 осіб;
2 група - 4.06.2018 р. - 10.06.2018 р. – 30 осіб;
3 група - 26.09.2018 р. - 30.09.2018 р. – 40 осіб.

Вартість навчання (тренінгу) – 250 грн.
Без отримання сертифікату – 125 грн.

Умови проживання: номери на 3-и, 4-и, 6-ть місць. Зручності загальні, на поверсі. Вартість – 80 грн./доба. Сплачується на місці.
Харчування (за бажанням) в столовій Одеського регіонального інституту державного управління при Президентові України (поруч ~ 250 метрів).
Для учасників тренінгів передбачена можливість організації екскурсійного обслуговування співробітниками Одеського обласного гуманітарного центру.
Адреса: вул. Тіниста, 4, м. Одеса, Одеський обласний гуманітарний центр.
Проїзд від залізничного вокзалу – тролейбус № 7, маршрутки №№ 115, 242, 268.
Море ~ 20 хвилин пішки.

Учасникам тренінгів необхідно зареєструватися та оплатити вартість навчання:
1 група - до 24 травня 2018 р.
2 група - до 31 травня 2018 р.
3 група - до 19 вересня 2018 р.

Реквізити для оплати будуть надіслані на зареєстровані електронні адреси.

Контактна особа Безрученко Володимир Сергійович, bezruchenkovs@gmail.com, тел. +38050 3 444 999


Більш докладна інформація про тренінги та форма для реєстрації за посиланням https://goo.gl/forms/S0ynHwBNTzKmii0i2

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.