Про курси підвищення кваліфікації на 2019 рік

Про курси підвищення кваліфікації на 2019 рік

Надсилаємо для відповідного реагування та практичного використання копію листа КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» від 26.02.2018 року №222\04-14 «Про курси підвищення кваліфікації на 2019 рік» та додатка до нього, в якому розміщенні рекомендації щодо порядку реєстрації на курси підвищення кваліфікації на 2019 рік (додається).

Окрім того звертаємо Вашу увагу на те, що у 2018 році КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» змінює порядок реєстрації педагогічних працівників на курси підвищення кваліфікації на 2019 рік.

Реєстрація буде проводитися он-лайн у два етапи:

І етап (з 01 березня по 30 квітня 2018 року) – он-лайн опитування працівників закладів освіти, які планують підвищувати кваліфікацію на курсах у КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського». Мета: вивчення освітніх запитів працівників закладів освіти.

ІІ етап (з 03 вересня по 31 жовтня 2018 року) – он-лайн реєстрація та офіційне замовлення (формування та направлення до КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» списку педагогічних працівників, оформленого за відповідною формою, підписаного керівником закладу освіти та скріпленого печаткою).

Рекомендуємо до проведення он-лайн реєстрації та офіційного замовлення у закладах освіти затвердити річний план (на 2019 рік) підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.