Увага !!! Про підготовку відеороликів про творче впровадження ідей видатного педагога В.О.Сухомлинського

Увага !!! Про підготовку відеороликів про творче впровадження ідей видатного педагога В.О.Сухомлинського

На виконання обласної програми з відзначення 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського (рішення Кіровоградської обласної ради від 19.05.2017 р. № 289) та в рамках обласного педагогічного марафону «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського» (наказ управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА від 14.06.2017 р. № 505), з метою популяризації педагогічної спадщини В.О. Сухомлинського, підвищення до неї інтересу й осмислення в умовах «Нової української школи» просимо підготувати презентаційні відеоролики щодо діяльності закладів освіти міста, району, ОТГ з проблеми вивчення та творчого впровадження ідей видатного педагога гуманіста.

Орієнтовна тривалість відеороликів – до 3 хвилин; допустимі формати відеофайлів – AVI, МР4, MVF та формат презентації PPT чи PPTX.

Змонтовані файли до 15 березня 2018 року надіслати електронною поштою на адреси: koippo414@gmail.com та dn@koippo.in.ua або записані на DVD-дисках чи флеш-картах – через поштове відділення за адресою: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» (науково-методична лабораторія виховної роботи і формування культури здоров’я; кабінет № 414), вул. Велика Перспективна, м. Кропивницький, 39/63, 25006.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.