Повернутися до звичайного режиму

Увага !!! Про підготовку відеороликів про творче впровадження ідей видатного педагога В.О.Сухомлинського

Увага !!! Про підготовку відеороликів про творче впровадження ідей видатного педагога В.О.Сухомлинського

На виконання обласної програми з відзначення 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського (рішення Кіровоградської обласної ради від 19.05.2017 р. № 289) та в рамках обласного педагогічного марафону «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського» (наказ управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА від 14.06.2017 р. № 505), з метою популяризації педагогічної спадщини В.О. Сухомлинського, підвищення до неї інтересу й осмислення в умовах «Нової української школи» просимо підготувати презентаційні відеоролики щодо діяльності закладів освіти міста, району, ОТГ з проблеми вивчення та творчого впровадження ідей видатного педагога гуманіста.

Орієнтовна тривалість відеороликів – до 3 хвилин; допустимі формати відеофайлів – AVI, МР4, MVF та формат презентації PPT чи PPTX.

Змонтовані файли до 15 березня 2018 року надіслати електронною поштою на адреси: koippo414@gmail.com та dn@koippo.in.ua або записані на DVD-дисках чи флеш-картах – через поштове відділення за адресою: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» (науково-методична лабораторія виховної роботи і формування культури здоров’я; кабінет № 414), вул. Велика Перспективна, м. Кропивницький, 39/63, 25006.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.