Увага!!! Стартував Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня-2016"

Увага!!! Стартував Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня-2016", який проводиться Львівським фізико-математичним ліцеєм при Львівському національному університеті імені Івана Франка на виконання наказу Міністерства освіти і науки України, запрошує всіх учнів 7-11 класів, які цікавляться фізикою, тих, хто любить думати і спостерігати змагатися і перемагати, взяти участь у щорічному Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі. Перевірте свої знання і інтуіцію, поміряйтеся силами з ровесниками з усієї України.

Шановні вчителі! Конкурс дасть можливість Вашим учням ще раз перевірити свої вміння застосовувати знання на практиці відчути азарт змагання і радість успіху, увійти до складу єдиної команди дорослих і дітей, представників великих міст і маленьких селищ з різних куточків України, яких об’єднує найцікавіша наука про природу – ФІЗИКА.

Оргкомітет з вдячністю прийме Ваші зауваження і пропозиції щодо удосконалення конкурсу, особливо будемо вдячні всім професіоналам, які запропонують цікаві задачі для наступних конкурсів.
Як прийняти участь
I. Визначити координатора в школі.
II. Зібрати кошти на благодійний внесок (15 грн з учня) і перерахувати на рахунок конкурсу(14 грн)(завантажити реквізити). 1 грн – залишається у школі, для оплати поштово-транспортних витрат по конкурсу.
III. Уважно заповнити заявка (pdf)(завантажити заявку (doc)).
IV. Заявку і копію квитанції про оплату відправити:
  • 1. В оргкомітет конкурсу:

- електронною поштою – до 25.02.2016

- поштою – 25.02.2016

  • 2. Можна подати заявку і на сайт і тут.
УВАГА:
Надсилати заявки з копіями чеків тільки одним способом: електронною поштою, факсом, через форму реєстрації чи звичайною поштою. (не дублювати заявки)
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.